Zaštitna rukavica-„Moj proizvod“ kompanije Prevent Safety

apr 27, 2015
Zaštitna rukavica-„Moj proizvod“ kompanije Prevent Safety

Prevent Safety partner je projekta Moj proizvod koji je danas organizovan u Mostaru.  Direktor Nedžad Pita je tokom izlaganja na događaju istakao kako BiH ima potencijal za razvoj industrije i vlastitih brendova. Kroz primjer zaštitne rukavice Prevent Safety naglasio da postoje kompanije i proizvodi koji su prepoznatljivi na tržištu EU a dolaze upravo iz BiH.

Dnevna novina “Dnevni list” u suradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom BiH pokrenula je projekt “Moj proizvod” koji ima svrhu predstaviti bosanskohercegovačke kompanije koje imaju značajan utjecaj na privredni sektor i koje svojim radom stvaraju pozitivnu sliku o BiH u regiji i svijetu. Riječ je o kontinuiranoj kampanji kroz dnevnu novinu “Dnevni list” i to u vidu promocije kompanija koje pozitivno djeluju u našoj zemlji, ne samo u pogledu ekonomskih rezultata, već kroz zapošljavanje, kroz suradnju s drugim firmama, kao i društveno-odgovorni angažman.

Prevent Safety proizvodi visokokvalitetnu zaštitnu opremu a sa prepoznatljivim brendom zaštitne rukavice prisutan na tržištu preko 35 godina. Proizvodi Prevent Safetya su odraz tradicije i kvaliteta te kontinuirane težnje za većim ostvarenjem.